Naša zgodovina

Chengdu Ze-Light Group Co, Ltd je bil ustanovljen leta 1998. Pridružen je podjetju Chengdu Ze-Light Biological Technology Co, Ltd, Chengdu Yiman Biological Beauty& Health Products Co, Ltd, Guizhou Interlai Trading Co, Ltd, Kitajska (Ami) Biotehnološki raziskovalni inštitut, Chengdu Ze-Light Yiyang Bio-Pharmaceutical Co, Ltd, Chengdu Ze-Light Dermatology Research Institute, Kitajski inštitut Pesticidi, kitajski inštitut za patološko kožo in druge enote. Podjetje združuje biomedicinske raziskave, proizvodnjo in prodajo. Gre za medicinsko lepotno podjetje, ki je specializirano za reševanje lepote kože in kožnih bolezni. Po dolgih letih kopičenja je Ze-Light Group postala najbolj obetavno podjetje v panogi. Glavna podjetja&39; glavni biološki dejavniki, medicinski biološko obnovljivi dejavniki ter varni in učinkoviti medicinski lepotni izdelki, celovita farmakologija, kemija, prehrana, tradicionalna medicina, posebej zasnovana za patološko kožo za ustvarjanje posebnih bioloških pripravkov za nego kozmetični izdelki, z biološkimi sredstvi, transdermalno absorpcijo, trombociti. Temeljne tehnologije regeneracije in gojenja, AFGF, FGF, MT-2, KGF in drugi popravljalni dejavniki in sevi so profesionalno varni za reševanje težav bolnikov s problematično kožo.

Ze-Light Group se je razvijala več let in se je vedno držala korporativne filozofije "inovativnosti, kakovosti, storitve, varnosti, učinkovitosti in hvaležnosti". Vedno se držimo načela oživljanja problematične kože, strogo nadziramo kakovost, dosledno izvajamo vsestransko sledenje storitev in si prizadevamo ustvariti kakovostne in učinkovite izdelke.


Naša tovarna

Chengdu Yiman Biological Beauty Health Care Products Co, Ltd je celovito proizvodno podjetje, ki se osredotoča na kozmetične raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo. Podjetje je bilo ustanovljeno v 2002, ki se nahaja na številki 209, št. 13 odseku Beihai Road, industrijsko pristanišče Shuangliu Jiaolong, Chengdu. Tovarna pokriva površino 4600 kvadratnih metrov, površino 3600 kvadratnih metrov in 300 zaposlenih. Obstajajo napredne delavnice za proizvodnjo emulgiranja kozmetike, 300, delavnica polnjenja izdelkov razreda 000, delavnica za pakiranje končnih izdelkov, popolne kozmetične raziskave in razvoj ter testiranje naprav in opreme. Imamo skupino R& D ekip z doktorskimi in magistrskimi študenti&39 s stopnjami iz fine kemijske tehnike, naravne medicine in farmakologije. Medtem je opremljen s kakovostnim vodstvenim osebjem in testiranjem osebja z močnim strokovnim znanjem in odlično tehnologijo.


Naš izdelek

Liofiliziran puder za nego kože

Serum za nego kože

Biološki dejavnik

Maska za obraz

Krema za obraz

Eterično olje za telo

Ročno izdelano milo
Uporaba izdelka

Nega kože


Naše potrdilo

FDA, MSDS, CE, ISO, GMP

Proizvodna oprema

15 proizvodne linije, 6 sistemi za odkrivanje.


Proizvodni trg

Glavni trgi so koncentrirani v Severni Ameriki, Evropi in državah Jugovzhodne Azije. Z leti nenehnih prizadevanj in inovacij imajo izdelki ZeLight visok ugled in tržni delež na mednarodnem trgu.


Naša storitev

ZeLight Group-International Trading Business Division, sestavljen iz 76 ključnih članov, je v glavnem odgovoren za uvoz in izvoz izdelkov za nego kože ZeLight, vključno z Alibaba.com, izdelan na Kitajskem, v Amazonu, AliExpress, Lazada in drugih mednarodnih veleprodaja in maloprodajne platforme z mednarodno veleprodajno ekipo, ekipo za trženje iskalnih motorjev (SEM), maloprodajno ekipo in tržno ekipo, pa tudi ameriške pisarne in več čezmorskih skladišč, močna in profesionalna poslovna ekipa, napreden in popoln koncept prodajnih storitev, dober in standardiziran Certificiranje izdelkov (MSDS, FDA, CE, SGS, ISO / GMP) omogoča ZeLight&# {2}}, izdelki pa se prodajajo po vsem svetu.

Nudimo:

1. 24 ure prek spleta.

2. Hitra in pregledna odprema.

3. Brezplačni vzorci in oblikovanje paketov

4. Brezplačno izdajte vsa potrdila.


201909021529216047303


201909041151052984165