Eterično olje sivke za nego kože

Sivkino olje se pridobiva večinoma iz cvetov rastline sivke, predvsem s parno destilacijo. Cvetovi sivke so v naravi dišeče in se že stoletja uporabljajo za izdelavo potpourrija.

Podrobnosti izdelka

Predstavite izdelek:

Sivkino olje se pridobiva večinoma iz cvetov rastline sivke, predvsem s parno destilacijo. Cvetovi sivke so v naravi dišeče in se že stoletja uporabljajo za izdelavo potpourrija. Tradicionalno se eterično olje sivke uporablja tudi pri izdelavi parfumov. Olje je zelo uporabno pri aromaterapiji in številnih aromatičnih pripravkih in kombinacijah.


Parameter izdelka


image001


Funkcija izdelka in uporaba

Lastnosti:

Sivkino olje je znano, da pomaga pri pomirjanju uma in telesa, kadar ga uporabljamo v aromaterapiji.


Uporaba:

1. V difuzorju: difuzna sivka, da ustvari mir za vso družino. Lahko je samo trik, da pomagamo razburjenemu malčku (ali odrasli osebi) iz njihovega mučenja. Kapljica sivke s svojo vsestransko aromatično sadno aromo lahko poveča učinkovitost drugih mešanic difuzorjev.

2. Koža pomirja: sivko kombinirajte z oljem rožiča in helichrysum v nosilnem olju ali močni mešanici, ki je učinkovita in nežna. Uporabite ga kjer koli želite, da na kožo vnese mirne gladke lastnosti sivke.

3. Nočna kopel: pred spanjem dodajte nekaj kapljic vodi v kopeli, da prinesete miren in miren spanec.

4. Difuzno sivko ali nanesite več kapljic na podplate stopal, da pomirite pokvarjene živce.


image002


Razstava izdelkov


Dostava in storitev:
Certificiranje


image016


Za vašo referenco imamo potrdila različnih vrst in vse to odobri vlada.


Pogosta vprašanja


image018


Hot Tags: sivkino eterično olje za nego kože, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, prilagojeno, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like