Globoko čistilna maska ​​za občutljivo kožo

Maska lahko popravi kožo, zgosti stratum corneum, očisti kožo obraza, napolni vlago, zaklene v vodi in posvetli ton kože, to je maska ​​za globinsko čiščenje masko za občutljivo kožo.

Podrobnosti izdelka


Predstavite izdelek:

Maska lahko popravi kožo, zgosti stratum corneum, očisti kožo obraza, napolni vlago, zaklene v vodi in posvetli ton kože, to je maska ​​za globinsko čiščenje masko za občutljivo kožo.


Podrobnosti produkta:

Ime: Globoko čistilna maska ​​za občutljivo kožo

Glavne sestavine: izvleček korenine Astragalus, izvleček korenine glicyrrhiza glabra, izvleček cvetov / cvetov Wangchun, ekstrakt Centella asiatica, ekstrakt sveže korenine, izvleček korenine potonike, ekstrakt Fangfeng, izvleček lobanje.

Učinkovitost izdelka: Alergična prva pomoč, tesne pore, čiščenje

Uporabno: Vsak tip kože, občutljiva skupina kože je bolj primeren.


Lastnosti:


image001

● Sprostite se pekoč-hladen obkladek: led na pekočih obrazih, pomirja otekanje in mravljinčenje kože.

● Popravilo ovir: Blokira vdor škodljivih snovi na kožo, izboljša kožne antialergijske sposobnosti.

● Čiščenje: V bistvu bogato, čisti in nežne pore.


image003


Kako uporabiti


111


Razstava izdelkov:
Naše podjetje

Pogosta vprašanja

V: Ali je izdelek varen? Ali je kakovost zagotovljena?

O: Naši izdelki so prestali več kot 1000 kliničnih testov, učinkovitost je več kot 85%, brez draženja, očesnega dostopa, vstopa, varnosti tako visoko kot 99%. Vsak izdelek ima poročilo o preskušanju inšpekcijskega organa in evidenco Državne uprave za zdravila, kakovost pa je zagotovljena.


V: Je to poceni maska ​​za obraz s fluorescentnimi sredstvi?

O: Smo proizvodno usmerjeno podjetje, ki se sam proizvaja in prodaja, zato je kakovost visoka, cena pa nizka. Vendar vsi izdelki uporabljajo poročila o preskusih in potrdila o nadzoru drog. Ne vsebujejo prepovedanih komponent, kot so fluorescenčna sredstva. Bodite prepričani, da jih je mogoče kupiti in uporabiti.


V: Kakšna je razlika med vašo masko in drugo domačo masko za obraz?

O: uporabljamo napredni japonski papir za masko, lahek, tanek, dihan in mehak. Vsaka maska ​​je namenjena potrošnikom z različnimi kožnimi težavami, tako da bodo lahko težave s kožo rešili učinkoviteje.


V: Kakšne storitve in podporo bi nudili, če bi iskali OEM?

O: Nudimo vrsto storitev od registracije blagovnih znamk, načrtovanja blagovnih znamk, oblikovanja izdelkov, oblikovanja embalaže, tehnične podpore, poprodajne storitve, logističnih storitev in tako naprej. Zadovoljite vse svoje domišljije o blagovni znamki.


V: Ali lahko greste v tovarno na ogled?

O: Zagotovo. Vabljeni k ogledu.


Hot Tags: globinska čistilna maska ​​za občutljivo kožo, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like