Naravna hidratantna maska za obraz za globinsko čiščenje

Ta kakovostna maska bogati različne vlažilne esencije, ki lahko nežno navlažijo kožo, izboljšajo deformacijo pore in sprostitev ter zmanjšajo tanke črte, očistijo kožo obraza.

Podrobnosti izdelka

Predstavite izdelek:

Ta kakovostna maska bogati različne vlažilne esencije, ki lahko nežno navlažijo kožo, izboljšajo deformacijo pore in sprostitev ter zmanjšajo tanke črte, očistijo kožo obraza.


Nekaj podrobnosti:

Neto: 25ml

NW: 0,04kg

Rok uporabnosti: 30 mesecev

Ime maske: Naravna hidratantna maska za globinsko čiščenje

Funkcija: Očistite pore, izboljšajte črnoglede, fine pore, napolnite vodo in navlažite

Zvezdine sestavine: rakun morskega psa, hamamelis, laktozna kislina, natrijev hialuronat


image001


Analiza glavnih sestavin:

● Skvalan se pridobiva iz jeter morskega psa morskega psa ali oljčnega olja. Ima dobro antioksidativno in imunsko stimulacijo. Učinkovito lahko zaščiti kožo pred zunanjimi snovmi. Ima odlično prepustnost in visoko nosilnost kisika. Prilagodi lahko vodno-oljno ravnovesje kože, prepreči grobo in temno kožo ter povrne prvotni nežni koži kože.

● Čarovnica Hazel ima funkcije adstrigentnosti, proti vnetjem, srbenjem, celjenju ran in sedaciji. Pridobiva se predvsem iz listov in cvetnih listov, pogosto pa se uporablja v izdelkih, kot so adstrigentni tonik, obrazna maska in tako naprej. Ima dober antioksidativni učinek, lajša ekceme in luskavico ter ima protivnetno in pospešuje celjenje ran.

● molekula galaktoze v laktozni kislini se kombinira z molekulo glukonske kisline, ki je po zgradbi in delovanju podobna mukopolisaharidu. Ima dobro zadrževanje vode. Lahko regenerira epidermalno tkivo in kombinira kolagen, da se popravi, tako da zavira tvorbo hidroksilne skupine in doseže antioksidativne lastnosti.

● Zero protikorozijska, varnejša !!!


image003


Maskovna oddaja:


Uporaba


01


O nas


02Storitev


image017


Hot Tags: globinsko čiščenje naravne hidratantne maske za obraz, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like