Vlažilne maske za obraz za suho kožo

Te vlažilne maske za obraz za suho kožo lahko rečemo, da je prva pomoč za suho kožo, paket 1 kos. Ne samo, da je filmska krpa tanka, tudi tekočina v bistvu je razmeroma tanka. Brez kakršnega koli esencialnega pigmentnega mineralnega olja so posebej dodana pomirjujoče anti-občutljive sestavine, ki so še posebej prijazne do občutljive kože.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka:

Te vlažilne maske za obraz za suho kožo lahko rečemo, da je prva pomoč za suho kožo, paket 1 kos. Ne samo, da je filmska krpa tanka, tudi tekočina v bistvu je razmeroma tanka. Brez kakršnega koli esencialnega pigmentnega mineralnega olja so posebej dodana pomirjujoče anti-občutljive sestavine, ki so še posebej prijazne do občutljive kože. Po umivanju obraza nanesite 15–20 minut, ga tapkajte, dokler se popolnoma ne vpije, in bo brez lepljivega občutka, obraz pa postane takoj kot majhen dojenček.


Podrobnosti o izdelku:

Ime izdelkov

Vlažilne maske za obraz za suho kožo

Sestavine

Aqua, Glicerol, Betain, Hamamelis Virginiana Bark / listni / stebelni ekstrakt, hidroksietilceluloza, natrijev hialuronat, pantenol, Allantoin, EDTA-2Na, metilparaben, fenoksietanol.

Učinek

Popolnite prehrano in vlago za suho kožo

Rok uporabnosti

3 leta

Način plačila

Zavarovanje trgovine Western Union, Alibaba.

Primer vzorca

Brezplačno, plačati morate le pristojbino.

Prilagojen logotip

Sprejeto !!!


Funkcija izdelka in uporaba:

Lastnosti:

Na splošno hidrirajoči in vlažilni učinek te obrazne maske. Uporabljamo naravne sestavine, kot so Betaine, Hamamelis Virginiana kora / izvleček listja / stebel, ki je naravni in organski ter pomaga pri vlaženju in beljenju kože. Krpa je bila razrezana razumno, velikost je zmerna, nosilnost in stopnja prileganja sta prvovrstna, količina esencije je masivna, rahlo lepljiva, Ta obrazna maska navlaži in neguje kožo, dopolnjuje prehrano in vlago kože, še posebej za suho kožo, ustvari obrambno plast kože, pomiri in popravi kožo, izboljša hrapavost, rahlost in druge težave, koži pusti mehko, vlažno počutje.


Uporaba:

1. Po čiščenju odstranite masko in jo nanesite na obraz.

2. S prsti nežno pritiskajte masko na obraz.

3. Po 15-20 minutah slecite obrazno masko.

4. Nežno tapkajte po obrazu, da vpije esenco, nato pa nanesite drugi izdelek za nego kože.


Razstava izdelkov:


Dostava in storitev:

Dostava: Na voljo imamo veliko možnosti pošiljanja, če imate, pa lahko uporabite tudi svojega dostavnega agenta.

01


Storitev: Sprejemamo naročilo iz različnih držav, če vas zanima samo nas kontaktirajte, smo na spletu za 24 ur !!


02


Certificiranje

Vsi naši izdelki so dobili certifikate.


03


Hot Tags: vlažilne maske za suho kožo, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, prilagojene, razsuti točki, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like