Maska za obraz z zasebno etiketo

Bistvo hidratantne maske za obraz za zaščito pred liki je super in osvežujoče. Hitro lahko napolni obilno vlago celic, globoko navlaži vsak centimeter kože in okrepi sposobnost zadrževanja in vlaženja vode med celicami, zavira vlago na dnu kože in ohranja kožo čisto in nežno ves čas.

Podrobnosti izdelka

Predstavite izdelek:

Bistvo hidratantne maske za obraz za zaščito pred liki je super in osvežujoče. Hitro lahko napolni obilno vlago celic, globoko navlaži vsak centimeter kože in okrepi sposobnost zadrževanja in vlaženja vode med celicami, zavira vlago na dnu kože in ohranja kožo čisto in nežno ves čas. Papir za maske je lahek in tanek, primeren za obliko obraza večine ljudi.


Parameter izdelka:

Ime izdelkov

Hidratantna maska za obraz za zasebne etikete

Sestavine

Zeliščni

Funkcija

Vlaženje in popravilo

Skladiščenje

Sobna temperatura, izogibajte se sončni svetlobi

Vrsta dobavitelja

Neposredna prodaja proizvajalca

Pošiljka

DHL, FedEx, TNT, EMS, pomorski tovor

Trgovski izraz

EXW / FOB / CIF / CIP

Prilagojena embalaža

Sprejeto !!!


Funkcija izdelka in uporaba:

Lastnosti:

Ta maska za obraz ima različne rastlinske ekstrakte in vsebuje več hranilnih snovi, ki jih koža potrebuje, ustreza zahtevam vlaženja in tesnosti kože. Obnavlja in obnavlja kožo ter jo naredi elastično in čvrsto. Globoko napolnite vlago kože v bazalni plasti kože, povečate sposobnost zaklepanja kože. Po uporabi obrazne maske nekaj dni kasneje boste ugotovili, da nam pušča naravno in lepo kožo.


Uporaba:


image001


Razstava izdelkov:


image011


Dostava in storitev:

Dostava: DHL, TNT, Fedex. EMS. DDP in tako naprej. Nudimo vam različne načine pošiljanja, izberete lahko najugodnejši način, ki ga želite.


01


Storitev: Sprejemamo prilagoditev majhnih količin in če želite, nudimo brezplačno vzorčno storitev. Sprejemamo tudi zahteve OEM.
Certificiranje


04


Hot Tags: zasebna nalepka hidratantna maska za obraz, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like