Retinol Vitamin A krema proti gubam

RETINOL NAVOŠLJIVI ANTI WRINKLE KREMA - NAJBOLJŠA učvrstljiva krema za obraz, napolnjena z močnimi sestavinami za staranje, vitamini in antioksidanti! Formula brez okrutnosti z retinolom in hialuronsko kislino bo vašo kožo postala mehka in pomlajena!

Podrobnosti izdelka

Predstavite izdelek:

RETINOL NAVOŠLJIVI ANTI WRINKLE KREMA - NAJBOLJŠA učvrstljiva krema za obraz, napolnjena z močnimi sestavinami za staranje, vitamini in antioksidanti! Formula brez okrutnosti z retinolom in hialuronsko kislino bo vašo kožo postala mehka in pomlajena! Ustavite ure in takoj osvežite kožo! Pridobite si visokokakovostni tretma, KI VELIČNO ŽELITE!


Parameter izdelka:

Ime izdelkov

Retinol Vitamin A krema proti gubam

Prednosti

Brez GSO, glutena, krmil

Proizvajalec, registriran s strani FDA in GMP

Brez surovosti

Hitri rezultati

Značilnost

Zmanjšajte tanke črte

Gladke gube

Upočasnite staranje

Osvežite kožo

Zagotovite mehko, zdravo sijaj

SZ

0,03kg

Rok uporabnosti

36 mesecev

GW

0,2kg


Prednost funkcije izdelka:

ANTI WRINKLE RETINOL CREAM - MARYANN Organics bo kmalu povzročil vidne spremembe s finimi črtami, gubami in drugimi nepopolnostmi. Lahko ga uporabljate kot kremo za blazine ali kot navadno dnevno kremo z retinolom. Učinek boste videli na oba načina - koža mlajšega videza, sijoča in čvrsta. Dobro gre tudi za temne lise!


100% NARAVNI OBLIKOVALNI OBLIKOVALNIK - Popolnoma uravnotežena formula je namenjena negi vaše kože in zagotavlja lep učinek proti staranju. Obogateno z rastlinskimi sestavinami, kot so Aloe Vera, Hialuronska kislina, Retinol, Citronska kislina in Panthenol, bo naš vlažilec hitro in dolgoročno odstranil znake staranja!


Razstava izdelkov:

Certificiranje

ANTI-AGING KREMA - Naši vlažilci iz retinola so izdelani v obratu FDA & GMP v skladu s strogimi ameriškimi zakoni. Vsaka sestavina je čista, gojena brez krmljenja in GSO. Kakovost ohranjamo na visoki ravni, tako da lahko kar najbolje izkoristite našo kremo proti gubam!
Povratne informacije


3


Varnostno opozorilo

a. Samo za zunanjo uporabo!

b. Pred uporabo naredite test alergije!

c. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi!

d. Nehajte uporabljati, če se odpravljanje oči vztraja ali opazite kakršne koli druge simptome!

e. Hranite izven dosega otrok!


Hot Tags: retinol vitamin krema proti gubam, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like