Stretch Marks krema za odstranjevanje brazgotin

Krema za raztezanje kože napolni kožo s kolagenom, izboljša lomljena kolagena in elastična vlakna, jih ponovno polimerizira, s tem pa zmanjša strij in zmanjša pigmentacijo na strij.

Podrobnosti izdelka

Predstavite izdelek:

Krema za raztezanje kože napolni kožo s kolagenom, izboljša lomljena kolagena in elastična vlakna, jih ponovno polimerizira, s tem pa zmanjša strij in zmanjša pigmentacijo na strij. Lahko izboljša lokalno povišanje ravni hormonov med nosečnostjo in tako prepreči nastanek strij zaradi loma elastičnih vlaken in kolagenskih vlaken, ki jih povzroča krhkost elastičnih vlaken in kolagenskih vlaken.


Parameter izdelka:

Ime izdelkov

Krema za odstranjevanje brazgotin

Prednosti

Brez krutosti, varno, naravno, organsko

Značilnost

PENETRATIČNA vlaga za moške in ženske - odlična za preprečevanje strij v nosečnosti in obnovo kože. Moški ga nanesite na običajna težavna mesta, kot so trebuh, prsni koš, roke. Prav tako zmanjšuje in bledi oddaljene znamke in brazgotine pred aknami.

SZ

0,03kg

Rok uporabnosti

36 mesecev

GW

0,23kg


Za ljudi

Strije Poporodne brazgotine Črte debelosti Listi rasti Oranžne lupine Pigmentacija. Naravne kreme lahko med nosečnostjo in dojenjem uporabljate za popravilo trdovratnih linij. Izdelek je zelo preprost za uporabo, napne kožo in poveča elastičnost kože. Ne mastna, brez lepljivih oblačil. Uporaba je zelo preprosta in primerna za lene.


Cikel učinkov

Učinek lahko opazimo v približno 28 dneh, v osnovi pa se odpravi v približno 90 dneh. Čas za nastanek strij v različnih starostnih skupinah bo drugačen. Starejši so strije, počasnejši bo učinek. Toda učinek je še vedno enak.


1Razstava izdelkov:
Certificiranje


image014


Povratne informacije


5


Nasveti6


PodjetjeHot Tags: krema za odstranjevanje brazgotin, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like