Revitalizirajoč posvetljevalni in belilni serum

Oživljajoč svetleč in belilni serum Poznajte naše izdelke Revitalizirajoč posvetlitveni in belilni serum je prva izbira za vse, ki imate radi lepo kožo. Ta rastlina lahko v rastlinskih izvlečkih hitro in učinkovito posvetli vašo kožo in vam da angelski videz.

Podrobnosti izdelka

Oživljajoč svetleč in belilni serum

Poznajte naše izdelke

Oživljajoč svetleč in belilni serum je prva izbira za vse, ki imate radi lepo kožo. V rastlinskih izvlečkih lahko ta izdelek hitro in učinkovito posvetli vašo kožo in vam da angelski videz. Naj vsi ljudje radi in hrepenijo.

O parametru inde

parameter index

Zakaj izbrati naš izdelek?

Kožo je treba skrbeti. Ob izboljšanju življenjskih razmer se človeška koža kaže tudi veliko bolezni. V tem obdobju gledanja na obraz bi morali zaščititi lastno kožo, narediti lepe ali čedne ljudi. Najprej vsi bi morali spremeniti svoje slabe navade, kot so pozno ustajanje, uživanje neželene hrane in izogibanje suhi koži. Torej se morate redno vlažiti, piti pravo količino vode, ne pazite&39; ne ostanite gor pozno, zaspite se, primerno nanesite maske za obraz in se držite režima nege zdrave kože. Če pa nimate&39; ne boste imeli časa, si želite hitrega popravljanja kože. Naš izdelek je morda primeren za vi. Naši izdelki so bogati z izvlečkom stebla sasafrasa, izvlečkom listja aloje, izvlečkom grenkega fižola, ekstraktom lešnikov Ningxia, ekstraktom ehinaceje in drugimi naravnimi rastlinskimi izvlečki. Je bogata s kakovostnimi esencami, ki lahko zagotovijo veliko hranilnih snovi za suho kožo, učinkovito dosežejo vlažilni učinek, razbremenijo kožo in takoj posvetlijo kožo. Vseeno pa lahko izdelek nenehno izboljšuje kakovost kože in dolgo časa ohranja beljenje kože Čas bi bil čudovit lepotec, čeden bog.

Prikaz slike izdelka

Revitalizing brightening serum

Brightening and whitening serum naked bottle


Internal packaging of brightening and whitening serum

function

Brightening and whitening serum effect

Brightening and whitening serum


Kako uporabiti

1 Po umivanju obraza, kot običajno, ga tapkajte do suhega.

2 Na konice prstov nanesite nekaj kapljic seruma in ga enkrat do dvakrat na dan nežno vmasirajte v obraz. 3 Pustite, da se pred nanosom vlažilnega in / ali zaščitnega krema popolnoma vpije v kožo.

4 Novi uporabniki morajo prve tri dni uporabe izdelek na majhnih območjih.

5 Če ne pride do nelagodja, nadaljujte po navodilih zgoraj.

Dostava

packing

Storitev

serum

(1) Po tem, ko bomo ponovno sodelovali, bomo aktivno poročali o vašem postopku proizvodnje in napredku, tako da boste lahko jasno razumeli svoj status proizvodnje izdelka.

(2) Ko bomo zastopali naše izdelke, bomo pravočasno sodelovali z vami, da bomo rešili vaše stranke glede izdelka kakršnih koli vprašanj

Certificiranje

holder of original certificate

Pogosta vprašanja

Serum

Hot Tags: revitalizirajoči posvetljevalni in belilni serum, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like