Glutation-belilni serum za nego kože

Glutation Whitening Skin Care serum je 30 originalna raztopina za nego kože ML, ki jo neodvisno proizvaja Zeguang. Izdelek je dodan z dvojnima sestavinama za nego kože glutation in traneksamska kislina. Naši izdelki so opremljeni tudi z različnimi vrstami mazivnih esenc za nego kože.

Podrobnosti izdelka

Glutation-belilni serum za nego kože

Pokaži vam o naših izdelkih

Glutation Whitening Skin Care serum je 30 originalna raztopina za nego kože ML, ki jo neodvisno proizvaja Zeguang. Izdelek je dodan z dvojnima sestavinama za nego kože glutation in traneksamska kislina. Naši izdelki so opremljeni tudi z različnimi vrstami mazivnih esenc za nego kože. Te učinkovite sestavine Ima dobro prepustnost, medtem ko se pretaka v kožo, bo še naprej pritekal v kožo s stalno vlažilno močjo, tako da bo vaša koža bolj bela in elastična. Kakovost izdelka je najboljša.

Podrobni parametri izdelka

Product parameters

Kakšno je načelo nege kože naših izdelkov?

Vsi imajo radi pobeljeno kožo in jo želijo imeti. Ko boste pobelili kožo, bo pritegnilo več ljudi, ki bodo pozorni na vašo lepoto. Mogoče uporabljate veliko izdelkov za nego kože, vendar je vaša koža še vedno enaka, še vedno je temna kot prej. V resnici je razlog zelo preprost. Vsaka oseba' kakovost kože je drugačna. V procesu nege kože niso izbirali izdelkov za nego kože glede na njihovo kakovost kože. Torej tudi če uporabljate veliko izdelkov za nego kože, se vaša koža ni spremenila.

Ta izdelek ni omejitev in ga je mogoče uporabiti za vse kože. Ker je naš izdelek fuzija glutationa in traneksamske kisline z različnimi vlažilnimi esencami, imajo te glavne sestavine visok učinek penetracije. Hitro lahko prodre v kožo in učinkovito naredi kožo gladko in elastično. Izdelujemo le učinkovite izdelke za nego kože, izbira izdelkov pa je enakovredna izbiri bele in gladke kože.

Prikaz slike izdelka

Main picture of glutathione serum


Glutathione(GSH) Serum

White skin glutathione serum

Whitening glutathione Ingredient

Effect comparison of glutathione serum

Application method

Embalaža izdelkov

Da bi zmanjšali postopek obdelave izdelka z zunanjo tlačno deformacijo, zlomom, zlomom in drugimi okoliščinami, vplivali na normalno uporabo izdelka. Zato glede na obliko, velikost in specifikacijo izdelka izdelujemo različne penaste plošče, pritrjene na preprečimo, da se izdelki med seboj trčijo in povzročajo izgube. Pri zunanji embalaži ponavadi uporabimo lastno kopijo embalaže blagovne znamke izdelka. Če morate na zunanjo embalažo natisniti svojo kopijo embalaže, lahko tudi delate.

Dostava

packing and payment

Storitev

Našim strankam bomo profesionalno in standardno poprodajno storitev za resnično zvezdno storitev.

Za reševanje in obdelavo naročil imamo strokovno ekipo za poštne storitve.

Nudimo 24 ur po spletu poprodajne storitve, pravočasno rešimo pomisleke glede vašega naročila.

serum

Certificiranje

Skin care wilderness

Pogosta vprašanja

Serum

Hot Tags: glutanski belilni serum za nego kože, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like