O mono eteričnih oljih

- Jun 16, 2020-

O mono eteričnih oljih

Izvleček:

Mono eterično olje je rastlinsko eterično olje, pridobljeno iz določene rastline ali dela rastline, ni mogoče ekstrahirati nobene rastline, ki se običajno imenuje po imenu rastline ali imena rastlinskega območja, na splošno ima močan zeliščen vonj in ima specifično učinkovitost in osebnostne značilnosti.

Surovine za pridobivanje eteričnega olja

Surovine za pridobivanje eteričnega olja večinoma prihajajo iz rastlinskih izvlečkov velike narave, kot so cvetovi, travni listi, korenine, stebla in semena. Visoka sestava, hitra učinkovitost in močna penetracija.

Po klasifikaciji rastlin lahko glavne surovine za pridobivanje eteričnega olja razdelimo na:

Čista kitajska medicina: Rhodiola, Angelica dahurica, Angelica angelica

Cvetni vonji: vrtnica, sivka, geranija, pomarančni cvet

Citrusi: limona, bergamot, grenivka

Kamfora: evkalipt, rožmarin, čaj

Les: sandalovina, bor, brina

Vrsta tal iz cedrovine: pačuli, skalne orhideje

Učinek

Lepotna nega kože: Čajno drevo je odlično olje za čiščenje kože in dobro vpliva na nego kože na mastni in akni. Pripomore k izboljšanju pordelosti in oteklin, aken, ogrcev, prhljaja itd., Konvergenčnih porah, uravnoteženja izločanja olj.

Nega telesa: je dobro protivnetno eterično olje, ki pomaga povečati vitalnost telesa in izboljšati stanje nelagodja. Je prvo eterično olje za nego ženskih zasebnih delov&# 39 in pomaga pri čiščenju posebnega vonja!

Vzdrževanje duše: Eleganten vonj čajevca lahko poveča vitalnost uma, blagodejno deluje na telo in um, naredi um svež, povrne vitalnost, še posebej primerno za prestrašen um.