Preprečevanje aken

- Jun 29, 2020-

Akne so najpogostejši vzrok slabih navad

1, brisače in spalnice ne morejo redno menjati, redko posuši posteljnino na zraku. Ni važno, da je brisača ali blazina, prevleka za odeje, pregrinjalo, če se uporablja dlje časa, ker je pokrit s pršico in prhljaj, počakajte, lahko povzroči blain strokovnjak predlaga, da se je vsak teden bolje spremenil - posteljnina se lahko prekriva, da se izognete nabiranju bakterij, ko sonca zadostuje, odgovarjajte na zračne košare v postelji.

2. Ne umivajte si obraza temeljito in včasih ne odstranjujte ličil. Kemikalije v ličilih, ki jih vsak dan nanesete na obraz, lahko zamašijo luknje in povzročijo akne. Pigmenti, olja in drugi ostanki v ličenju so lahko škodljivi za Če ne odstranite ličil in si po ličenju temeljito umijete obraza, bo to povzročilo pigmentacijo, temno polt, velike pore, resne glave in celo akne.

3. Mnogi od nas se običajno občasno dotaknejo obraza ali lic ali celo stisnejo svež mozolj z rokami. Z roko, da se pogosto dotaknete stvari, bodo stvari na umazaniji onesnažene na roki, ko ne boste pozorni na bodo na koži obraza onesnaženi, kar bo povzročilo razmnoževanje bakterij ter vnetje aken ali aken, zato se izogibajte nepotrebnemu stiku z rokami in obrazom.

4, ne bodite pozorni na običajne prehranjevalne navade, pijte premalo vode. Dejansko je resnična škoda na koži splošna neuravnotežena prehrana. Redno uživanje živil z visokim indeksom GLYCemic, kot so sladkor, kruh, rezanci in ocvrta hrana lahko poruši vaš metabolizem in prispeva k aknam; Strokovnjaki pravijo. Če hrano, kot je vroča in kisla, ki je spet rada jemlje ob rednem času, pekajo dim, preveč absorbirajo, lahko povzroči blain, in morali bi piti nekaj jogurta, mleka in nekaj sveže zelenjave, da pogosto počakamo, da Prilagoditi je pomembno tudi, da pravilno pijete vodo. Saj ne veste, da bi pili, dokler niste žejni. Ko občutite žejo, je vaše telo že v hudi dehidraciji.

5, spanje ni dovolj, bo tudi akne. Med 11. in 7. uro je najboljši čas za spanje. Zato je treba pred 11. uro; ura zvečer mora iti v posteljo, deset točk, da vstopi v stanje globokega spanja, če ne počiva v tem obdobju je krvna oskrba vseh organov nezadostna, zlahka je poškodovati. Torej lahko vpliva na endokrino, osebo, zakaj bi ostali do poznega drugega - olje dneva po celem obrazu; to je resnica , pozneje lasni mešiček, ki se zlepi, bo zrasel blain.