Vpliv hialuronske kisline na kožo

- Jul 01, 2020-

Vpliv hialuronske kisline na kožo

Najprej moramo rešiti vlažilno kremo za suho kožo! Moja družina ve, da je glavni razlog za suho kožo z aknami pomanjkanje vode, zato vodi v nenormalno presnovo keratina, torej ko izberemo bistvo. Izberemo lahko izdelke, ki vsebujejo hialuronsko kislino. Mnogi ljudje menijo, da vlažilni učinek po uporabi hialuronske kisline ni zelo dober. Kje je težava? Ker je glavna funkcija hialuronske kisline, da nam pomaga ujeti vlago, če je v vaši koži Ko ni bogata z vodo, tudi nima vode, da ne zagrabi, zato ne pozabite uporabiti esence hialuronske kisline, moramo dodati nekaj vlage na našo kožo, na primer, ko ste pravkar umili obraz, preden vlaga ni popolnoma izhlapela, lahko uporabimo to esenco.

V resnici ima tako imenovana hialuronska kislina veliko molekulo hialuronske kisline in majhno molekulo hialuronske kisline. Tu opozarjamo naše bralce, da pri izbiri izberejo vsaj bimolekularno hialuronsko kislino, saj lahko velika molekula hialuronske kisline ostane na površini naše kože, da ujame vlago. Molekularna hialuronska kislina! Zlahka prodre do spodnje plasti kože, tako da spodnja plast naše kože lahko doseže vlago. Celotna makromolekula in majhne molekule bodo omogočile, da bo naša koža prešla od znotraj navzven, od zunaj pa navznoter, kožo bo hranila kot vir GG.

To je za suho kožo aken! To je tudi najboljši način za vlaženje. Nekateri pravijo, da sem mastne kože. Kaj naj storim, če se želim navlažiti? Vlaženje z mastnimi aknami je treba nadzorovati in vlažiti. Vsakdo na trgu lahko izbere vlažilne izdelke za nadzor olja. Tekočina nad njimi je razmeroma bistra. Če so spodaj, je nekaj oborjenih praškov. Ti praškasti oborini so tako imenovani delci za nadzor olja. Ko ga posujemo in nanesemo na obraz, lahko ti pudri, ki ostanejo na površini moje kože, absorbirajo odvečno olje na obrazu in tako dosežejo zelo vlažilni učinek.