Učinkovitost in delovanje EGF praška, liofiliziranega

- Aug 19, 2020-

Učinkovitost in delovanje EGF praška, liofiliziranega

1.Tender kože učinek: EGF lahko spodbudi ektodermo in endodermo izvora vseh vrst celične proliferacije, migracije, pospeši metabolizem, da se doseže učinek kožne presnove lahko tudi krvne žile za pospeševanje presnove kožnih celic, poveča gostoto kapilar , izboljšati mikrocirkulacijo kože, tako da bo pretok krvi.

2.kompleksija je rudeča vlažna koža: EGF lahko spodbuja delovanje DNK, RNK in biosintezo beljakovin, lahko spodbuja zunajcelične molekule, kot so sintetična in izločanje fialroznih beljakovin hialuronske kisline, izločanje in povečanje vlažnosti kože, kar še poveča elastičnost kože, vlažna koža;

3.Odpravite gube: EGF spodbuja celične hranilne snovi iz zunajcelične do medcelične, povečuje prehrano celic, hitro ustvarja nove celice, naredi, da senescentne celice odpadejo hitro keratinizacijske dermis celice izločijo glikoproteinsko sintezo polisaharidov kolagenih vlaken, kot so funkcionalne molekule, povzroči zlom degeneracija kolagenskih vlaken in fiksiranih elastičnih vlaken, čiste vrstice mišičnih vlaken, tesno, da zmanjšate in odpravite gube.

4.popravljanje travme: z receptorjem EGF za stimulacijo kože (vključno z viri epitelijskih celic v različnih tkivih. Različne mezenhimalne celice v cikel delitve celic, nekatere pomembne funkcije znotraj celice izločajo bioaktivni protein aktivacije genskega izražanja, zaradi česar so kolagena vlakna razporejena linearno, epidermalno celice pravočasno pokrile pravila za hitro rastoče rane, bistveno pospešijo frizersko kozmetično operacijo in drugo kožno celjenje ran ter ohranijo raven gladko, zmanjšajo brazgotino ali izginejo in zmanjšajo pigmentacijo;

5. Preprečujejo pigmentne pike: epidermalne celice EGF imajo močnejšo vlogo pri pospeševanju širjenja, uporaba po tem, ko se kožne celice postajajo mlajše, stopnja novih celic narašča, zmanjšuje melanin v koži in vsebnost obarvanih celic naredi manj pigmenta v koži odstranjevanje ostankov iz tkiva in celic, koža pokaže belo gladko odpravo ekhimoze in nepravilno pigmentacijo kože v obdobju zdravljenja s pikami in obnovitveno uporabo EGF lahko učinkovito prepreči ponovitev pigmentnih madežev.

6.preprečevanje in zdravljenje suhe kože: EGF ima močno vlogo pri pospeševanju proliferacije epidermalnih celic in vlaženju kože. Poskusi so dokazali, da je EGF zelo učinkovit pri preprečevanju in zdravljenju suhe kože, ki jo povzroča hladno in suho vreme pozimi.