izločajo svinčevo živo srebro iz por kože

- Sep 16, 2020-

Formulacija:ZG-LP19 metabolični liofiliziran prašek iz težkih kovin+ZG-LP10Serum za popravilo EGF + Oligopeptidna maska ​​za popravilo z več učinki

Predpogojni opomnik:Uporabi serum za popravilo EGF +Oligopeptidna maska ​​za popravilo z več učinkiv prvih 15 dneh (nanesite 2-krat na dan, nanesite enkrat na dan pred masko, nanesite enkrat na 2 do 3 dni po 1 tednu)

Poklicna uporaba:Po 15 dneh uporabite probiotični jogurt in liofiliziran prašek iz težkih kovin za mešanje (delež liofiliziranega praška 7ML, jogurt 20ML), namočite v prilagojeno mleko s stisnjeno masko, popolnoma namočeno, nanesite na obraz in počakajte 25-30 minut, da se spere, enkrat na 3 dni nanesite serum za popravek EGF 2-3 krat na dan (kozmetični salon)

Domača uporaba:Nanesite serum za popravilo EGF na celoten obraz 2-3 krat na dan, nanesite enkrat na dan pred masko in nanesite enkrat na 2 do 3 dni po 1 tednu.

Učinek:Po enem mesecu se kakovost kože očitno izboljša, preostale težke kovine se zmanjšajo. Neprekinjena 3-mesečna uporaba je zelo učinkovita. zvezdasti izdelki

Uporabniki:Huda težka kovina na obrazu, kloazma, melanoza, večkratne težave s kožo na obrazu, pigmentacija kože na obrazu.