Kako izbrati dobro ročno milo

- Jul 24, 2020-

Kako izbrati dobro ročno milo

Eno, poglej barvo

Ne izberite ročno izdelanih mil, ki so svetla in prozorna. Pravi ročno izdelan postopek mila bo ustvaril naravni glicerin. Po hladni obdelavi bo namesto prozornega videti mlečno bel. Tudi z dodatkom pigmentov ne bo postalo svetlo. Svetel učinek lahko dosežemo le z dodajanjem velike količine umetnih barvil. Prosojno milo je neke vrste industrijsko milo. Topila, kot je alkohol, se dodajo med proizvodnim postopkom.

Drugič, diši vonj

Okus ročno izdelanega mila je nekakšen lahek masten okus. Če bodo eterična olja, dodana ročno izdelanemu milu, počasi izhlapevala, daljši bo vonj. In ročno izdelano milo je preveč dišeče in dišava traja dlje časa. Večina je dodana z dišavo, ta dišava pa bo vplivala na normalno izločanje človeških hormonov in reproduktivno sposobnost. Priporočljivo je, da ne uporabljate ročno izdelanega mila, ki vsebuje umetne dišave.

Tri, trdota na dotik

Na tržišču je toliko ročno izdelanih milnih vzorcev, črke in tiskanje pa omogočajo, da ga kupite. A lepe linije niso nujno dobre, saj je način ročne izdelave mila zelo preprost in vsebuje trdilec, ki bo milo naredil bolj trpežno in ga ni enostavno zmehčati, zato vas prosimo, da vas&# 39 ne zmede z izvrstnim rezbarjenjem milo, boljše je rezbarenje, opis Večja je trdota, slabša kakovost.

Štiri, drgnite peno

Glavne sestavine pravega ročno izdelanega mila so rastline, zato je alkalnost razmeroma nizka, mehurčki pa so ob uporabi manjši in lepši. Po umivanju obraza se bo koža počutila sveža in vlažna, ne mastna in ne suha. Nasprotno, alkalnost je izjemno visoka, koža pa se bo po uporabi počutila tesno, zlahka se lušči in lahko povzroči občutljivost kože.