Preberite več o kremah za obraz

- Apr 22, 2020-

Preberite več o kremah za obraz

Uvedba kreme za obraz:

Zagotavlja dvojni učinek proti staranju, lahko spodbudi celico novo energijo, hkrati spodbuja sintezo kolagena, izboljša teksturo kože in barvno enakomernost, naredi kožo bolj natančno. Hkrati vsebuje filtrirni sistem, ki lahko zagotoviti SPF 15 in moringa moringa esenco, ki lahko kožo zaščiti pred onesnaženjem okolja in tako zaščiti kožo pred neposrednimi poškodbami svetlobe.

Vrste in sestavine kreme za obraz:

Vlažilec, losjon: Visoka vsebnost vode. Enostavno enakomerno in hitro potisniti v kožni povrhnjici kože. Brez mastne. Manj vsebnosti olj, najboljši učinek nadzora olja. Vlažilne sestavine. Hialuronska kislina (hialuronska kislina), glicerin, aminokisline, kolagen, provitamin B 5, AHA itd. Pomembno je upoštevajte, da je glicerin tradicionalni vlažilec, vendar v glavnem absorbira vlago za vzdrževanje vlažnosti, zato suho vreme na severu ni primerno.

Belilna krema, losjon: Varnost sestavin.Ne stimulirajoči, brezalkoholni, blagi. Izboljševalni izdelki, ki delujejo prehitro, so tudi bolj spodbudni za kožo. Dober vlažilni učinek. Izdelki za čiščenje običajno navlažijo dovolj, izberite vlažilni učinek, dobre belilne sestavine več zlahka absorbirajo.Sečilne sestavine.Urbitin, transurna kislina, elaginska kislina, levorotatorska C itd. Upoštevajte, da bodo nekatere belilne sestavine zlahka oksidirale, bodite previdni pri ohranjanju in uporabi.

Krema proti staranju, losjon: Dober vlažilni učinek. Vlažilni učinek za pospešitev absorpcije sestavin, ki preprečujejo staranje. Dober vlažilni učinek. Koža, ki se začne poleg staranja vlage, je premajhna, mastni cent se tudi začne zmanjševati, vlažna sposobnost preprečuje nastanek krzna ustrezno.Sestavine proti staranju.Vitamin A, kolagen, peptid in Q 10.

Uporabite tip kože

Na splošno velja, da koža suhega seksa uporablja kremo za obraz in bolj vlažen lateks, mastna koža mešano seksu ustreza sproščeni lateks in krema za obraz, ki ne vsebuje mastnega centa. Suha sezona, če jesensko in zimsko sezono, je primerna za uporabo kreme za obraz z debelejšo kakovostjo materiala, in vroča vroča sezona, če chun xia, ustreza uporabi lateksa s sproščeno kakovostjo materiala.

ZeLight Cream Series (13)

Kako uporabiti

ZeLight Cream Series (12)