liofiliziran prašek je metoda uporabe

- Aug 22, 2020-

1. Splošna uporaba liofiliziranega praška:

Način nanašanja zamrznjenega praška je zelo preprost. Odtrgajte kovinsko tesnilo, vlijte lizazo v prašek, stresite navzgor in navzdol, dokler v mešanici ni oborine, nato mešano raztopino spustite na obraz za masažo. Uporabite ga lahko po celem obrazu ali ga spustite na jamico za akne. Uporabite 3-5 kapljic raztopine naenkrat, 1-2 krat na dan.

2.liofiliziran prašek za občutljive mišice:

Občutljiva mišica ali koža, ki je pravkar opravila operacijo, je morda nekoliko občutljiva, zato naj bo usmerjena v to vrsto kože, zmanjšati mora odmerek praška z zamrznjenim suhom, v bližini od 1/6 do 1/10 bolje, mazati območje ukrepanja, masirajte pleskanje za pospeševanje absorpcije, če uporabljate rdečico na obrazu, naslednjič uporabite ustrezno zmanjšanje odmerka

3.liofiliziran prašek za brazgotinske mišice:

Največji učinek zamrznjenega praška je, da popravi kožo. Brazgotine na koži se lahko odmerjajo povečano. Po čiščenju uporabite mešanico ene tretjine do ene četrtine zamrznjenega lizaze v prahu na obrazu ali pa jo odložite za masažo, da se prašek lahko v celoti absorbira.

How to use

Zadeve ki potrebujejo pozornost:

1. Ker je kakovost posamezne kože drugačna, zato je odmerjanje zamrznjenega praška drugačno, tudi na splošno je treba bolje uporabiti stekleničko zmrznjenega praška naenkrat, ker ko steklenico odprete, okolje, ki nima kisika, posušen je izgubljen, čim prej uporabite zagotovljen učinek negovalnega praška za nego kože.

2.Neporabljeni zamrznjeni prašek lahko po odprtju shranite na hladnem mestu, vendar ga je treba porabiti v roku 7 dni

3.Liofilizirani prašek se uporablja kot prvi korak po čiščenju in se lahko uporablja namesto tonerja ali kot serum. Opozoriti je treba, da je zamrznjen posušen prašek najbolje, da ga ne mešate z drugimi izdelki za nego kože, po prahu se v celoti absorbira z uporabo drugih izdelkov in ne z mešanico obeh izdelkov.