Originalne lastnosti tekočine

- Jul 03, 2019-

1. Koncentrirane sestavine. Visoka vsebnost aktivnih sestavin v izvirni raztopini lahko hitro poišče potrebe po negi kože in koži zagotovi intenzivno in močno vzdrževanje, tako da se lahko v kratkem času koža povrne v najboljše stanje.


2. Duhovni mir. Čista izvirna tekoča formula je zelo preprosta, ne da bi dodali preveč pomožnih snovi in ne dodaja sestavin, kot so esencija, pigment, mineralno olje in druge škodljive za kožo, zato je varna za uporabo, ne obremenjuje kože in se lahko kombinirajo z različnimi izdelki in sredstvi za nego kože. Ustrezajo lahko tudi različne raztopine zalog, metoda nege kože je zelo prilagodljiva, kar prihrani čas in skrbi.


3. Neposredno učinkovito. Učinkovitost originalne raztopine je ciljno usmerjena, različne osnovne raztopine lahko izboljšajo kožo za različne težave s kožo, sestavine z visoko koncentracijo pa koži zagotavljajo neposredno in učinkovito vzdrževanje. Na primer, raztopina aloe vere ima učinek vlaženja in pomirjanja kože; polži rešitev lahko popravi kožne madeže, kot so brazgotine od aken, pa tudi zmanjšanje drobnih linij in drugih učinkov, koži prinese novo izkušnjo; raztopina kolagena lahko poveča elastičnost in naredi kožo čvrsto in polno. .