Vprašanja o lepoti in nego kože

- Apr 21, 2020-

Vprašanja o lepoti in nego kože

Problem: Jaz pripadam mastno kožo, in raje, da bi gor, vendar vsakič, ko se zdi, da obraz vedno pranje ni čista, ne vem, zakaj?

Odgovor: mastna koža, ker je olje izloča bujno, zelo enostavno palico s kozmetičnimi postala skupina, blok por, v skladu s to vrsto okoliščin, je treba uporabiti odvajanje ličila najprej očistiti ostanek ličila, uporabite čisto kožo gel spet globoko čiste pore, prilagodi kožo z adstrigentno ravnotežje končno, naj koža obnoviti sveže, ne mastno. Za ženske, ki pogosto sestavljajo, je bolje, da imajo piling zdravljenja dva ali trikrat na teden.

Problem: obraz številnih lepih belih izdelkov, kakšen način mi lahko pomaga izbrati pravilno izdelek pravilno?

Odgovor: pri izbiri za nakup lepih belih izdelkov, koža, ki bi morala razumeti samega sebe prvi je, da pripadajo kaj premoženja (srednjega spola, suh spol ali mastna), izberite izdelek, ki mu ustreza še enkrat. Mastna koža mora izbrati beljenje izdelkov z močnim učinkom beljenje in dobro prepustnost: suha koža mora izbrati izdelke z beljenje in vlažilni učinek. Pred nakupom izdelka, ga uporabite za vrat, da vidim, če obstaja kakršna koli občutljivost kože

Vprašanje: Cleanser, toner in losjon so različne blagovne znamke. Jih lahko uporabimo skupaj?

A: uporaba linijo izdelkov za nego kože iz ene blagovne znamke bo dala boljše rezultate, ker nekatere sestavine so enake ali dopolnilne iz iste blagovne znamke. Če blagovna znamka nima izdelka, ki ga potrebujete, ga lahko uporabite selektivno. Priporočljivo je, da se pred uporabo priporoči alergija na kožo.