Serum v kozmetični industriji

- Sep 23, 2020-

Osredotočiti:

Izvirna tekočina v kozmetični industriji se nanaša na lepotni izdelek z razmeroma visoko koncentracijo sestavin za nego kože, ki lahko koži omogoči bolj neposredno, varnejše in učinkovitejše vzdrževanje glede na različne potrebe kože in koži omogoči, da v najboljšem stanju obnovi svoje najboljše stanje kratek čas.

Prvotna tekočina lahko postane nov trend nege kože, predvsem zato, ker ima originalna tekočina druge izdelke za nego kože, ki nimajo edinstvenosti. Zaradi edinstvenosti prvotne tekočine lahko začne izhajati iz notranjih potreb kože, koren težave s kožo in na kožo prinesejo spremembe od znotraj navzven.

1. Koncentrirane sestavine. Visoka vsebnost učinkovin v prvotni raztopini lahko hitro doseže potrebe po negi kože, koži omogoči intenzivno in učinkovito vzdrževanje ter v kratkem času povrne kožo v najboljše stanje.

2, počutite se lahkotno z vsem. Formulacija čistega koncentrata je zelo jedrnata, brez preveč dodatkov za dodajanje, ne dodaja okusa, pigment in mineralno olje je škodljivo za kožo, zato je uporaba varne, brez bremena kože, z različnimi izdelki za nego kože in distribucijo spodnjega ličila je po okusu, lahko se loti tudi distribucije med različnimi koncentrati, metoda nege kože je zelo prilagodljiva, bolj prihranite čas.

3. Neposreden in učinkovit. Učinek prvotne tekočine je usmerjen, drugačna originalna tekočina je lahko usmerjena na različne težave s kožo za izboljšanje kože, visoka koncentracija sestavin v koži neposredno, učinkovito vzdrževanje. Na primer, aloe vera ima učinek vlažilne in pomirjujoče kože; Polžja raztopina lahko popravi brazgotine na aknah in druge kožne napake ter zbledi drobne gubice in druge številne učinke ter tako celovito prinese nove kožne izkušnje.

Primerno za nego kože vseh starosti.