Prednosti uporabe maske za obraz

- Jul 17, 2020-

Prednosti uporabe maske za obraz vključujejo:

1, vlažna

Ko nanesete mokro masko na obraz, material v maski tesno ovije kožo, kožo loči od zunanjega zraka in sence, ter omogoča, da voda počasi prodre v kutikulo, kar celicam omogoči&"pijejo dovolj GG"; v vlažnem okolju in globokih celicah absorbirati dovolj vode, da bo koža mehka in povečala elastičnost.

2. Spodbujati kroženje

Medtem se lahko kožna površina&"širjenje odeja GG", lahko segreje, kapilara se počasi razširi, pospeši mikrocirkulacijo kože globoko plast kože, nato poveča moč celic povrhnjice vsakega sloja, ublaži stanje utrujene kože.

3, beljenje

Dolgotrajna uporaba obraza lahko razkroji koalescence kože melanina, dolgo ohranjajte kožo vodo nežno, z različnimi naravnimi sestavinami maščobe globok vitamin C, lahko odstranite melanin, preprečite nastajanje črnih pik.

4, razstrupljanje

V procesu dela obrazne maske se je povišala temperatura na površini kože, kar lahko naredi širjenje pora, pospeši izločanje znojnih žlez, zato je ugodno, da onesnaženje v pore prahu, kemičnih onesnaževal in mikroorganizmov odstrani zunanji svet, tudi blagodejno odstranjuje odpadke metabolizma v kožnih celicah in kopiči preveč maščobnega materiala, odpira obrazne žleze na obrazu, preprečuje nastanek aken, komedo in aken.

5, gube

Obraz umijte in počasi posušite, da nastane film, ki kožo zmerno nežno napne in poveča napetost, kar ustvari dober dražljaj, ki razveže gube. Majhne gube se ne vidijo, velike globoke gube se zdijo majhne, ​​celoten obraz se zdi mlad.

6. Globinsko čiščenje

V resnici na obrazu lahko rečemo, da je čiščenje kože čista metoda, saj lahko temeljito očisti umazanijo v volneni stomaki, vodi kvalitativno, živo srebro, strupe, ustvari kislinsko bazo, ki absorbira kožo, da doseže, imajo nežno, adstrigentno volneno stomo počasnega delovanja

Mask series