Strupenost in koristi za nego kože zdravila Montmorillonite

- Sep 03, 2020-

Zakaj lahko montmorillonite izpusti strup?

Naravni montmorillonite ima dober magnetizem, adsorbability in ionov izmenjavo sposobnost, in lahko adsorb in popraviti mikotoksin in škodljive bakterije. Pogosto se uporablja v medicini in je učinkovit za drisko, ki jo povzročajo različni vzroki.

Ko montmorillonite pride v stik s kožo, sesajo strupene snovi, kot so škodljive bakterije, težke kovine, kemični odpadki in prosti radikali, spodbujanje vazokonstrikcije, popravilo poškodovane kože in izboljšanje obrambne funkcije kožne ovire proti zunanjemu svetu. Ne pustite, da se nabira strup več ne obdrži, si opomore čisto in nežno svežo kožo.

Montmorillonite je eden najboljših naravnih glinenih strupov z učinkom razstrupljanja.

Naše novo odkritje: montmorillonite se širi, ko sreča vodo, zaradi česar njegovi delci postanejo lepljiva in mehka, drgnjenje s prsti pa ima gladek občutek. Kot blaga koža in nova sestavina kože, lahko bolje odstrani presnovke kože in stare odpadke cutin, tako da se lahko vzdrževalni izdelki bolje absorbirajo.

Način razstrupitve:

Iz kože izganjamo toksine neposredno:

Toksin v koži naredi kroženje dermalne organizacije proizvaja ovire, prekine prehrano med dermalno in povrhnjico za dostavo, epidermalna celica ne more absorbirati kisika in hranila, ki jih potrebuje, celica izgubi izvirno moč in sposobnost regeneracije, koža se lahko zdi temno težka, lackluster celo postopoma izgubi prožnost.

Odkritje biologa: ni dovolj le za hidracijo kože, saj je koža, ki ima strup, kot umazan bazen, če ne nadaljujete prečistiti najprej in znova vpihujte bistre vode, kaj kažejo, da pride ven je še vedno koža, ki je zatemnjena in nepregledna, bi morala šteti za delo strupenosti kot primarno delo nege kože tako.