Učinek žadnega prahu na kožo

- Sep 05, 2020-

V skladu s sodobnimi znanstvenimi in tehnološkimi metodami Univerze Tsinghua, Univerze Peking, Univerze Jilin, Južne Koreje Univerze INHA, Kitajskega raziskovalnega inštituta za žad, da se fizične in kemične komponente, elementi v sledovih, spektralna analiza in številne tekočine, rastline, živali, človeško telo in drugih znanstvenih raziskav smo dobili še en neverjeten rezultat:

(1) Žad je neradioaktiven, nestrupen in ima odličen učinek zdravstvene oskrbe na človeško telo.

(2) Žad lahko razgradi in adsorbira škodljive snovi v koži ter ima baktericidni in protivnetni učinek.

(3) Jade je bogata z več kot 30 vrstami elementov v sledovih, ki jih potrebuje človeško telo, kar lahko izboljša teksturo kože in pospeši presnovo.

(4) Žad lahko po stiku s človeškim telesom povzroči piezoelektrični učinek, termoelektrični učinek in daljni infrardeči učinek pod vplivom in učinkom temperature človeškega telesa, toplote in zračnega polja, kar lahko obnovi ravnovesje človeškega telesa; sistem obtoka meridianov. Povečajte imuniteto.

(5) Ultrafine žad v prahu je neke vrste naravni anorganski material za zaščito pred soncem z učinki UVB in UVA zaščite pred soncem.

(6) Žad vsebuje različne redke elemente in njegove fizikalne lastnosti lahko absorbirajo številne škodljive žarke (vključno s sevanjem) do poškodb človeške kože

(7) Jade ima funkcijo aktivacije vode, ki lahko poveča adsorpcijsko sposobnost vode na težke kovine in lahko v kratkem času iz kože odstrani preostale škodljive težke kovine, kot so svinec, arzen, živo srebro, krom, kobalt in nikelj. čas.

(8) Izpiralka, aktivirana z žadom, lahko hitro nevtralizira in uravna pH vrednost kože, spodbuja proliferacijo celic, obnavlja poškodovane celice in krepi vitalnost celic.