Naravna metoda odstranjevanja aken in tiska

- Jun 10, 2020-

1. Pripravite si pol čajne žličke naravne soli, beljaka in žlico medu.

Kako to storiti: Rumenjake in sol stepemo do penastega masla, nato nalijemo z medom in premešamo.

Nanos: nanesite samo po čiščenju obraza, vendar se ne dotikajte oči in ustnic. Nanesite eno do dve minuti. Potem ko se jajčni beljaki posušijo, jih očistite s toplo vodo, nato pa še en čas sperite z zamrznjeno vodo in jih nato obrišite do suhega.

2. Honey dvojna maska

Jedro voščene buče vsebuje maščobno oleinsko kislino, citraminsko kislino in druge sestavine, ima učinek lahkega tiska. Piškotni oreščki so bogati z vitaminom E in vitaminom B6, ki koži ne pomagata le v boju proti oksidaciji, temveč tudi zmanjšujeta škodo, ki jo povzročajo UVTRAVIOLET žarki .Užičujoč učinek medu izboljša učinek maske obraza.

Vadba: po zimskem semenu jedrnice melone posušite, breskovo jedrce zmeljite v droben prah, dodajte ustrezno količino medu, pomešano v lepljivo pasto. Barvajte ga vsak večer, preden greste spat, in ga umijte naslednje jutro. Po treh tednih uporabe , bo tiskanje postopoma zbledelo. Med zdravljenjem bodite pozorni na kremo za zaščito pred soncem.

3. Maska iz rdečega vina in medu

Vinska kislina v rdečem vinu je sadna kislina, lahko pospešuje presnovo izrezkov, razkuži pigment, kožo naredi bolj belo, gladko.

Vadba: Dodajte 2 do 3 žlice medu majhne skodelice rdečega vina, da se debelina prilagodi stanju, enakomerno nanesite na obraz, po 8 suhih sperite s toplo vodo.

4. Belilna hidracijska maska

Uporabite preostalo mlečno masko, da vežete obraz. Lahko oslabi odtis fižola in ga je mogoče popraviti po sončni opeklini. Petnajst minut bo, a mleko je bilo bolje brez maščob, da ne bi zrasle zrnca maščobe.