Nega kože medu

- Jul 29, 2020-

1, medena maska: med in 2 - 3-kratna razredčitev vode, vsak dan nanesite obraz. Prav tako lahko uporabite žitarice, beljakovine, da dodate med, da naredite masko za obraz, nanesite masažo obraza 10 minut, ko sestavite prehrano med prehaja v kožne celice.

2, glicerinska medena maska: vzemite del medu, polovico glicerina, tri dele vode, dodajte ustrezno količino moke, da se zmeša, naredite masko, vsakič nanesite na obraz približno 20 minut, nato pa uporabite čisto vodo, lahko koža naredi gladko in nežno, nežno.

3, film jajčnega medu: sveže jajce, žlico medu, po masaži oboje enakomerno zmešajte z mehko krtačo s čopičem v obraz. Pustite, da se naravno posuši in sperite s čisto vodo. Vsak teden znova učinkuje vlaži kožo, odstranjuje gube in koristi koži in lepoti.

4, pozimi suha koža, se lahko nanese na kožo z malo medu, pomešanim z vodo, da prepreči suho razpokanje, kushi med namesto kreme proti razpokam.

Sodobne raziskave so pokazale, da lahko med ali zunanja uporaba medu učinkovito izboljša prehranski status, pospeši presnovo kože, poveča vitalnost kože in antibakterijsko, zmanjša pigmentacijo, prepreči suho kožo, kožo naredi mehko, belo, nežno in lahko zmanjša gubice in prepreči in zdravljenje kožnih motenj, kot so akne, idealno poveča barvni lepotni učinek.

5, dodajte med v moko, vmešajte v pasto, ko umivanje obraza nanesete na obraz, po 30 minutah s umivanjem s toplo kuhano vodo. Koža ne draži kože in je zelo učinkovita pri njenem vzdrževanju.

6. Po umivanju obraza vato namočite v majhno količino medu in nanesite neposredno na akne. Uporabite ga pred spanjem.&# 39 je zelo učinkovit.

Nega kože medu:

Med vsebuje veliko vitaminov, aminokislin in različnih aktivnih snovi, lahko uravnava endokrino, zavira izločanje maščob z žlezami, izboljšuje presnovo maščobnih kislin in izboljšuje krvni obtok, krepi delovanje krvnih kapilar, pospešuje krvno prehrano na kožni sloj in ima zelo dober antibakterijski sterilizacijski učinek medu, lahko učinkovito zavira in ubije bakterije v lasnih mešičkih. V skladu s tem, med ne samo, da je pridobil' t spodbuja gojenje beljakovine, še vedno pa lahko prepreči beljaštvo nasprotno , naj bodo kožne spremembe gladke in mehke.

Kojic acid soap details