Kaj se zgodi, ko je poškodovana kožna pregrada

- Sep 05, 2020-

1 se zmanjša zaščitna sposobnost kože, ki ne more učinkovito preprečiti invazije alergijskih snovi, nagnjenih k vnetjem, pordelosti in drugim alergijskim reakcijam.

2. Poškodba kožne membrane bo povzročila elektrolitsko neravnovesje v celicah, premalo vode v medcelični snovi ter suho, nagubano in neelastično kožo.

3. Ko se kožna membrana poškoduje, prosti radikali in citolitični encimi začnejo uničevati celično membrano in pigmenti se začnejo kopičiti. Hkrati se staranje kolagena povzroči, da se greben poveča, hrapava in ne gladka koža.

4. Nenormalno okolje v dermalni membrani vodi do zmanjšanega metabolizma in povečanja presnovnih odpadkov, ki ovirajo regeneracijo celic. Lojna žleza izloča nenormalno, sebum se kopiči, da blokira vod, povzroči nastanek temnih vnetij.

Pomen popravila membrane:

V nekdanjih subtraktivnih frizerjih, ki so v glavnem vsebovali sadno kislino ali druge močne učinke, ki večinoma odlepijo spolne izdelke; Po nepravilni zunanji uporabi hormonskega mazila in hitro delujoče kozmetike se hormoni nalagajo v kožo. Če hormonske komponente enkrat uničijo prosojno plast, uničijo kožno pregrado in tvorijo usedline, bo nastal razmeroma resen hormonsko odvisen dermatitis, ki bo povzročil hude poškodbe in stanjšanje kožne membrane. Hkrati pa bo čezmerni ultravijolični žarek bi povzročil resno poškodbo mrežnega gumba na kožni membrani, prah in bakterije, ki se prenašajo po zraku, na koži poškodbe površine mrežnice, zaradi česar bi se koža rezila zaradi tanjšanja kože, alergija na zunanje dražljaje pa lahko na drugi strani zlahka povzroči: delovanje zmanjšalo zmanjšanje lipidov, ker je koža pokazala zmanjšane suhe gube, poglobila je odpornost, zato je popravilo kožne membrane bistvenega pomena za nego kože.