Opozorilo o uporabi belilnega seruma

- Jun 19, 2020-

Opozorilo o uporabi belilnega seruma

1, ga je treba uporabiti po dopolnjevanju vode: na splošno je element etikete za beljenje tretji korak v postopku beljenja, in sicer korak po čiščenju obraza, dolivanja vode, ne sme uporabiti po lateksu ali kremi, na ta način je bistvo v bistvu se lahko absorbira samo iz lateksa ali kreme in učinek se močno zmanjša.

2, Količina ni veliko: bistvo so na splošno koncentrirane sestavine, količina ne potrebuje veliko, preveč preveč je enostavno, da povzroči alergijo na koži, dva pa sta tudi odpadek. To je 2 ali 3 velikosti rumenega fižola. , če je koža še posebej suha ali je starost starejša, lahko rahlo dodate nekaj.

3, Po uporabi rahlo vmasirajte: beljenje bistvo na obrazu, rahlo dodajte malo masažnega učinka, bo učinkoviteje spodbudilo absorpcijo sestavin.

4, ne uporabljajte dolgoročno: tudi če želite zelo pobeliti, je najbolje, da ne uporabljate belilne esence. Dolgoročna uporaba, odziv celice ni več občutljiv, učinek ne bo očiten, počitek po določenem času za uporabo učinka je boljši.

5, uporabljajte dober učinek ponoči beljenje esenca običajno vsebuje čisto VC in nekateri imajo fotosenzibilno, uporaba čez dan po soncu bo učinek močno zmanjšal, ponoči je zlati čas metabolizma kože, pomagajo igrati bistvo največje učinek.

6, teden dni po menstruaciji učinek dvojno: ženska' telo je zelo čudovito, po tednu menstruacije se je komponenta estrogena močno povečala, stanje kože bo še posebej dobro, tokrat z uporabo belilne esencije lahko povečamo absorpcijo belilnih sestavin in hitro&"doseganje transformacije GG".

7. Tehnika stiskanja za pospeševanje absorpcije: Pri uporabi belilne esence lahko uporabimo nežno tehniko stiskanja. Nežno pokrivanje obraza s temperaturo dlani pomaga bistvu, da se absorbira bolj celovito.

8, lokalna posebna nega: nekateri ljudje bodo imeli neenakomerno barvo kože, na primer okoli oči, gube, obe strani nosu, kotički ust in drugi deli rumene barve, tovrstne razmere so lahko v obrazu dober serum na osnovi dvoslojne nege v teh delih za izboljšanje neenakomerne barve kože.

9, Essence + absorpcija maske boljša: maska ​​pogosto naredi, pogosto masko naredi vlažilno ali belil, želite jo bolj beliti, lahko uporabite masko + metoda kolokacije maske, preden masko na obrazu s slojem esence, nato nanesite masko, absorpcijski učinek se bo podvojil!

10, tekočine za beljenje esencialne tekočine ne uporabljajte vsak dan: uporabljajte esencialno tekočino vsak dan, odziv celic ne bo občutljiv, učinek bo vedno manj očiten, saj pustite, da koža počiva nekaj časa, nato pa jo vzemite v uporabo , viden je ta učinek beljenja! To je tako, kot da bi vsak dan pojedli neko stvar, preveč jesti, je preveč utrujen, je resnica!