Blockbuster! Ze-Light skupina je vložila v Xi 'Sanhexiu, vodilno novo mehko lepoto!

- Dec 05, 2019-

Blockbuster! Skupina Ze-Light je investirala v xi 'an Sanhexiu, ki je vodil novo "Soft Beauty"!

新闻合照


1. decembra 2019 , ob 10.30, načrt združitve, ki ga je skupina Chengdu Ze-Light predlagala podjetju za lepotne storitve Sanhexiu co., LTD. (v nadaljevanju Sanhexiu) je bil dokončan. Predsednik Ran Sheng iz skupine Ze-Light in generalni direktor Wu Yawen iz podjetja xi 'an Sanhexiu se je udeležil podpisa naložbe.

Konferenca se je začela, Zhang Pei , tehnični direktor Sanhexiua, je najprej predstavil zgodovino razvoja Sanhexiua in splošni načrt za naslednja tri leta. Nato je Jiang Dong , predstavnik skupine Ze-Light, celostno predstavil razvoj skupine Ze-Light . Potem je Sanhexiu, ki je ustanovil narode, oboroženi Wu Yawen in predsednik skupine Ze-Light Ran Sheng govorov, potrdil odlične dosežke v tej panogi, hkrati pa tudi jasno smer prihodnjega sodelovanja in načrtovanja prihodnosti , upam, da bodo prihodnost obe strani pod integracija virov je lahko hitra in dober razvoj . Končno se obe strani odpravita na oder, da izmenjata pogodbe in podpišeta .

Tokrat bo naložba skupine Ze-Light v Sanhexiu zagotovo postala novo izhodišče in nova priložnost, da si obe strani prizadevata za skupni razvoj in skupaj ustvarita velik vzrok , kar bo zgradilo novo platformo za obe strani, ki bosta napredovala skupaj z dopolnilnimi prednostmi in izmenjava virov, dajejo močan zagon prihodnjem kakovostnemu razvoju obeh strani in utrdijo vodilni položaj obeh strani na svojih področjih.