Medeno antibakterijsko ročno milo za obraz

Med-propolis milo proizvaja bogato peno, ki nežno, a učinkovito odstrani umazanijo. Kožo neguje in jo ščiti pred izsušitvijo. Učinkovit proti gubam in antibakterijski.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka:

Med-propolis milo proizvaja bogato peno, ki nežno, a učinkovito odstrani umazanijo. Kožo neguje in jo ščiti pred izsušitvijo. Učinkovit proti gubam in antibakterijski.


Parameter izdelka

Ime izdelka

Medeno ročno milo

Blagovna znamka

Ze luč

Funkcija

Vlažilno; Beljenje in piling

Značilnost

Naravno organsko; Ročno izdelan

Sestavina

natrijeve soli maščobnih kislin kokosovo, oljčno, avokadovo, mandljevo in ricinusovo olje, voda, mandljevo mleko, avokadovo olje, mandljevo olje, propolis, med, eterična olja pomaranče in klinčka.

PRIPOROČENO

Za vsakodnevno umivanje telesa in čistilo za obraz. Uporabljate lahko osebe s katerim koli tipom kože. Ima antibakterijske in zdravilne lastnosti.

NAVODILA ZA SHRANJEVANJE

Naravno milo, ko ga uporabljate, je treba hraniti pri temperaturi od + 2 ° C do + 35 ° C v suhem in prezračenem milnem krožniku, najbolje, v lesu.

PAKIRANJE

Okoli 100g

LEPO ŽIVLJENJE

3 leta


Funkcija izdelka in uporaba :


Funkcija:

HONEY je glukoza, fruktoza, saharoza, beljakovine, organske kisline, vitamini, soli, fosfor, natrij, kalcij, kalij, ki jih vsebuje med, imajo protivnetno, adstrigentno sredstvo, izboljšajo prehrano in dihanje celic. Prisotnost aluminija v medu določa njegovo protivnetno in adstrigentno. Bor spodbuja pravilno delitev celic. Železo - normalno delovanje tkiv, celic in telesa kot celote. Pomaga obnoviti in vzdrževati naravno raven vlage v koži, kar je še posebej potrebno v vroči sezoni.


Uporaba:

Protivnetno
Izboljšanje prehrane in dihanja celic
Obnavljanje elastičnosti in turgorja kože
Vsakodnevni nanos za zaščito kože pred izsušitvijo, kar je še posebej potrebno v vroči sezoni.


Podrobnosti o izdelku:
Certifikat izdelka:Dostava


113


Hot Tags: medeno antibakterijsko milo za ročno izdelavo za obraz, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like