Natura ročno izdelano milo za akne

Za izdelavo mila izberemo najboljši ingver iz naše sadilne baze. Menimo, da bi najboljše materiale morali posaditi sami, potem pa lahko nadzorujemo kakovost materialov.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka:

Za izdelavo mila izberemo najboljši ingver iz naše sadilne baze. Menimo, da bi najboljše materiale morali posaditi sami, potem pa lahko nadzorujemo kakovost materialov.

Ingver vsebuje 0,25% do 3,0% hlapnega olja. Glavne sestavine so Zingiberol, Zingiberene, Phellandrene, Camphene, Citral, Linalool, Metilheptenon, nonil aldehid, d-Borneol itd. Vsebuje tudi Gingerol, začinjeno sestavino. Razpade na mešanico mastne začinjene sestavine Shogaol in kristalnih začinjenih sestavin Zingerone in Zingiberone. Vsebuje tudi asparagin, pipekolično kislino-2 (pipekolična kislina) in glutaminsko kislino, asparaginsko kislino, serin, glicin in tako naprej. Poleg tega še vedno vsebuje smolne snovi in škrob.Parameter izdelka

Ime izdelka:

Naravno milo za ročno izdelavo aken

Toaletno milo:

Milo za kopel, milo za roke, milo za obraz

Glavne sestavine:

Esencialni izvleček ingverja, olivnega olja, kokosovega olja

Značilnost

Učinkovito, brez kože za nobeno stran

Utež

100g / kos

Barva

Rumena kot ingver

Pakiranje:

Plastična vreča ali po meri


Funkcija in uporaba izdelka:

Sloji neto prozornih pora

Nežen oglas vlažen svež in dišeč

Skrčite pore, gladko kožo

Ves dan uravnotežite vodo in olje


Podrobnosti o izdelku:


114


113


32Certifikat izdelka
Dostava


1


Pogosta vprašanja

V: Kako je nastalo ročno izdelano milo?

O: Mast + natrijev hidroksid + voda = milo + glicerin je tako preprosta! Glicerin je nepogrešljiva vlažilna sestavina v izdelkih in kozmetiki za nego kože. V procesu saponifikacije ročnega mila naravno proizvaja 25% glicerin, vlažilno in blago.


V: Zakaj je ročno izdelano milo boljše od komercialnega mila?

O: Večina komercialno navadnih mil se uporablja v kozmetične namene, kadar se za saponifikacijo uporablja saponifikacija, mila z glicerinom pa se koža po pranju zlahka posuši. Nekaterih komercialno dostopnih mil sploh ne moremo imenovati "milo", saj so kemično sintetizirani detergenti, ki ne samo, da izperejo kožna naravna olja, temveč tudi škodijo koži in okolju.


V: Uporaba natrijevega hidroksida kot ročno mila ne bo škodovala koži?

O: Alkalne snovi je treba uporabiti za izdelavo ročno izdelanih mil. Starodavni ljudje so v lesu pepel uporabljali alkalne snovi, zdaj pa uporabljajo natrijev hidroksid iz morske soli. Natrijev hidroksid je močna osnova, ki lahko poškoduje kožo, vendar po saponifikaciji z oljem in vodo ne gre več za natrijev hidroksid, temveč milo in glicerin. Za popolno saponifikacijo natrijevega hidroksida je potrebno milo za roke pustiti en do dva meseca, popolnoma saponificirano milo pa seveda ne bo poškodovalo kože.


V: Zakaj naša mila jemljejo kapljice vode?

O: Hladno milo bo v procesu proizvodnje ustvarilo 20-25% glicerina. Poleg tega bo velika količina dragocenih vlažilnih sestavin, ki so prvotno vsebovane v rastlinskem olju, milo samodejno zapirala vlago v okoliškem zraku, zato se bo vgradila v vodno površino milnice. Uporaba hladnega mila nima učinka, samo obrišite ga.


Hot Tags: natule milo za ročno izdelavo aken, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, v razsutem stanju, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like