Čistilno ročno milo za kopalno milo

Nežna pena s premerom le 0,1 mm lahko hitro prodre v kožne pore, globoko očisti odvečno olje in adsorbira za odstranjevanje črne glave.

Podrobnosti izdelka

Predstavitev izdelka:

Nežna pena s premerom le 0,1 mm lahko hitro prodre v kožne pore, globoko očisti odvečno olje in adsorbira za odstranjevanje črne glave.


Parameter izdelka

Ime izdelka

Bambusovo ročno milo

Primeren za kožo

Vse vrste kože, zlasti za velike pore, mišice proti aknam, ogrci

Glavna funkcija

Vpijte umazanijo, čisto kožo, fine pore, uravnotežite vodo in olje za izboljšanje ogrcev

Glavne sestavine:

glicerin, palmovo olje, bambusov oglje v prahu, ekstrakt kamilice itd.

Utež

101g

Država izvora

Sečuan, Kitajska


Funkcija izdelka in uporaba:

Prosta alkalija je saponificirana snov med zorenjem ročno izdelanih mil. Ima določeno nelagodje na koži, milo iz bambusovega oglja ročno izdelano s strani oddelka za stroge preizkušnje, koža ne povzroča bremena. Dodajte sled eteričnega olja Milo razdelitev rečeno eterično olje je treba uporabiti nizko koncentracijo, eterično olje v milu v skladu z delež olja za dosego učinka.

Ročno izdelano milo dobro vpliva na prilagajanje maščob obraza. Čisti in absorbira umazanijo na obrazu (in kar ni vidno s prostim očesom) ter pomaga odstraniti olje in oprijem iz pore. Priročna metoda uporabe je zelo priročna, ne trpite stiska, kadar želite uporabiti kdaj


Podrobnosti o izdelku:
Certifikat izdelkaDostava


111


Hot Tags: čistilno milo za ročno izdelano milo, proizvajalci, tovarna, trgovina na debelo, po meri, razsuti tovor, na zalogi, kupite popust, brezplačen vzorec

Povpraševanje

You Might Also Like